Tyypit 360 Palvelukarttojen takana

Ketä 360 Palvelukarttojen pyörittämiseen tarvitaan? Lue tällä sivulla ketä toiminnassa on mukana.
STC Tuotanto henkilöstö

 

 

STC Tuotanto Oy

STC Tuotanto Oy on ilomantsilainen video-, valokuvaukseen ja virtuaaliympäristöjen kuvaukseen ja rakentamiseen erikoistunut yritys. Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin nettisivuillamme.

Antti Ikonen
Antti Ikonen
Myynti, koko Suomi
Antti on pitkän linjan yrittäjä. Antti hoitaa myyntiä koko Suomen alueella. Olipa sinulla mitä kysyttävää tahansa, Antti osaa vastata.
 
Jani Ahponen
Jani Ahponen
360 Palvelukarttojen kuvaus ja tekninen työstö
Janilla on vuosien kokemus erilaisten virtuaaliympäristöjen kuvaamisesta ja rakentamisesta. Jani vastaa 360 Palvelukarttojen teknisestä tuotannosta.
 
Arto Väänänen
Arto Väänänen
360 Palvelukarttojen suunnittelu, verkkosivusto ja kuvaus
Artolla on vuosien kokemus valo- ja videokuvauksen saralla.
 

 

 

Sivustorium

Kun tarvitset uudet verkkosivut tai uudistusta jo olemassa oleville. Saat koko paketin suunnittelusta toteutukseen tai vain tarvittavat päivitykset sivustollesi. Kaikki samasta paikasta.

Anne on perustanut Sivustoriumin vuonna 2021. Annella on kokemusta nettisivujen tekemisestä ja niiden käyttökoulutuksesta ja hakukoneoptimoinnista. Hänellä on myös liiketalousosaamista kansainvälisestä kaupasta ja asiakaspalvelutyöstä.

Anne Korkalainen
Anne Korkalainen
Myynti, Nurmes
Anne on kokenut verkkosivustojen suunnittelija ja toteuttaja. Anne on ollut mukana hoitamassa Nurmeksen alueen myyntiä vuodesta 2022 alkaen.

 

 

Mat Future Vision

Tuotamme ääntä ja kuvaa kaikkiin medioihin. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti pk-yritykset ja konsernit, mainostoimistot sekä muut av-tuotantoalan yritykset. Tuotteitamme ovat mm. tv-spotit, live-streaming, radiospotit, erilaiset av-tuotannot, digimarkkinointi ja hakukoneoptimointi, sekä responsiiviset wordpress-pohjaiset websivustot ja eShopper- sekä WooCommerce -verkkokaupparatkaisut.

Mikko Tirkkonen
Mikko on toiminut yrittäjänä mediatuotantoalan monipuolisissa tehtävissä yli 20 vuotta.