30.01.2023

Uutiskirje 1/23

Terveiset Helsingin matkamessuilta! 360 Palvelukartta matkamessuilla, virtuaalinen kirkko ja Ilomantsin kylät palvelukartassa

Terveiset Helsingin matkamessuilta!

 
Olimme Ilomantsin matkailuyhdistyksen mukana messuilla esittelemässä Pohjois-Karjalaa ja virtuaaliympäristöjä, mm. 360 Palvelukarttoja Ilomantsista ja Nurmeksesta.

Vastaanotto oli erinomainen!

Saimme paljon kehuja Ilomantsiin ja Nurmes-Valtimolle siitä, että 360 Palvelukartat ovat pitkälle vietyjä ja vaikuttavia kokonaisuuksia! Olipa siellä pariskunta, jonka vaimo innostui niin, että oli siltä seisomalta valmis Nurmekseen muuttamaan, en tiedä sitten miten neuvottelut heillä jatkuivat!

Olemme entistä vakuuttuneempia palvelun toimivuudesta alueittemme esittelykäytössä mm. messuilla tai etäkokouksissa ja toivommein palvelua hyödynnettävän rohkeasti.

Soita tai laita postia jos syntyy kysyttävää, autamme kyllä!
-Antti-

Teimme myös virtuaaliympäristön messustandistamme Matterport 3D/360 skannerilla, millä kyseinen toteutus on nopea, vaivaton ja kustannustehokas.
 
Esitykseen pääset tästä

 

Vieraile kirkossa virtuaalisesti


Löydät 360 Palvelukartasta nyt Nurmeksen ja Valtimon kirkon 360 virtuaaliympäristöt. 

Pääset nyt virtuaalisesti kiertämään kirkkojen sisätiloissa ja tutustumaan infopisteiden avulla Valtimon kirkon historiaan. 

Virtuaaliympäristöjä voidaan tehdä monista erilaisista kohteista eri käyttötarkoituksiin. Niitä voidaan tehdä niin väliaikaisista pisteistä kuten aiemmin mainittu messupisteen virtuaaliympäristö tai pitkään samanlaisina pysyvistä kohteista kuten museot tai kirkot. Jos sinua kiinnostaa millainen 360-virtuaaliympäristö sinun tiloistasi olisi mahdollista tehdä, ota yhteyttä Anneen tai Anttiin.

Löydät 360 Palvelukartan nyt niin Nurmeksen kaupunginPIKESin ja Yrittäjien sivuilta. Joko se löytyy sinun yrityksen sivuilta?

 

Uudistuksia Ilomantsin 360 Palvelukartassa


Palvelussamme on uutena ominaisuutena “Ilomantsin kylät”
Tällä hetkellä kyliä on mukana viisi, joista on otettu kesä- ja syyskuvat. Talvikuvat otetaan kevään 2023 aikana.
Jos kyläsi ei ole palvelussamme ja haluaisitte sinne kylätalon, laavun tai tanssilavan sijainnin, niin ottakaa yhteyttä Anttiin, katsomme miten voisimme parhaiten palvella juuri teidän kylänne vetovoimaisuutta!

Pääset katsomaan kyliä tästä

 

Ilomantsin 360 Palvelukartan uusi kuvake

Jatkossa tulemme käyttämään tätä kuvaa kaikessa Ilomantsin 360 Palvelukarttaan liittyvässä viestinnässä.

Myös sinä voit käyttää kuvaa sosiaalisessa mediassa 360 Palvelukartasta postatessa.

Kun laitat palvelukartan linkin verkkosivuillesi, voit käyttää kuvaa kuvakkeena, josta ohjaat palvelukarttaan.

Saat kuvan ladattua tästä linkistä 

 

Kuvat