21.07.2023

Lieksan 360 Palvelukartta on nyt julkaistu!!! Uutiskirje 4/23

Olemme iloisia ilmoittaessamme, että odotettu Lieksan 360 Palvelukartta on vihdoin täällä! Tervetuloa tutustumaan uuteen interaktiiviseen 360 Palvelukarttaan Lieksan upeassa ympäristössä.

Virtuaalinen 360 Palvelukartta perustuu visuaalisesti näyttäviin 360 ilmakuviin. Esille pääsevät alueen palvelut, nähtävyydet, tapahtumat ja kauniit maisemat sekä matkailijoiden että paikallisten löydettäviksi.

Voit esitellä paikkakuntaa ja sen palveluja kätevästi 360 Palvelukartan avulla etäkokouksissa, messuilla, tapahtumissa tai erilaisissa vierailuissa. Lieksan 360 PaIveIukartan linkki on helppo jakaa asiakkaillesi esimerkiksi sähköpostissa tai sosiaalisessa mediassa, se toimii erinomaisesti myös mobiililaitteilla. Muistathan lisätä 360 Palvelukartan myös nettisivuillesi!

Yritykset voivat lisäpalveluna ostaa ilmakuvan oman yrityksensä edustalta, jolloin kauempanakin olevat yritykset voivat esitellä tarkemmin omaa toimipaikkaansa. Yritykset, joilla on lähempää otettu ilmakuva, merkitään pääkuviin sinisillä palloilla. Jos haluat omasta yrityksestäsi vastaavan kuvan, ota yhteyttä meihin.

Tämän lisäksi on mahdollista tehdä lisäpalveluna liikkeen sisätiloissa 360-kuvausta, jolloin asiakas pääsee näkemään, miltä sisältä näyttää, ja kuvaan saa laitettua infopisteitä eri tuotteisiin tai kohteisiin.

Kun haluat lisätietoa lisäpalveluista, ota rohkeasti yhteyttä meihin!

 

______________________________________________________

 

Lieksan kaupunki mukana kartalla 5-vuotissopimuksella


Lieksan kaupunki on myös mukana tukemassa palvelun rakentamista 5 vuoden sopimuksella ja omilla julkisten palveluitten kohteillaan, joten olemme rakentamassa monikäyttöistä ja aikaa kestävää digitaalista työkalua kauniin Pohjois-Karjalan ja sen yritysten esittelemiseen!

Lieksan 360 Palvelukartta tulee löytymään piakkoin myös Lieksan kaupungin verkkosivuilta.

 

______________________________________________________

 

 

Lataa kuvake käyttöösi


Lataa Lieksan 360 Palvelukartan kuvake nettisivuilla ja somessa käytettäväksi. Kuvaketta voit käyttää linkkinä, jolla ohjaat Lieksan 360 Palvelukarttaan.

Asennusohjeesta selviää, miten saat asennettua kartan nettisivuillesi tai someen avautumaan haluamastasi kohdasta, esimerkiksi oman yrityksesi kohdalta 360 Palvelukartalla.

 

Avaa ohjeet

Kuvat