12.06.2023

360 Palvelukartat esittäytyivät Pielisen Messuilla! Uutiskirje 3/23

STC Tuotanto Oy oli tekemässä tunnetuksi 360 Palvelukarttoja ja esittelemässä karttapalvelun mahdollisuuksia Juuassa Pielisen Messuilla.

360 Palvelukartat esittäytyivät Pielisen Messuilla!


STC Tuotanto Oy oli tekemässä tunnetuksi 360 Palvelukarttoja ja esittelemässä karttapalvelun mahdollisuuksia Juuassa Pielisen Messuilla viime viikonloppuna.
 

 

 

 

 

Antti esitteli 360 Palvelukarttoja samalla osastolla yhdessä Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjien kanssa. Messuilla kiinnostus 360 Palvelukarttoja kohtaan oli suurta ja monet pääsivät kokeilemaan myös 360 Palvelukartan toimintaa virtuaalilaseilla.
360 Palvelukartan kohteet ja maisemat voi virtuaalilaseilla kokea uudesta näkökulmasta katsellen. Tätä elämyksellistä mahdollisuutta kokeili myös maakuntajohtaja Markus Hirvonen.

 

 

360 Palvelukarttoihin tutustuivat myös Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, Juuan kunnanjohtaja Henri Tanskanen ja Juuan Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja Jouni Porokka.

 

 

 

 

Nurmeksen kaupunki on myös mukana 360 Palvelukartalla.

Pielisen Messut järjestetään ensi vuonna Nurmeksessa. Nurmeksessa on kartalla mukana jo yli 80 toimijaa.

Muistathan sinäkin käyttää Nurmelsen ja Valtimon 360 Palvelukarttaa yrityksesi markkinoinnissa niin messuilla, somessa kuin etänä tapahtuvissa palavereissa.
 

 

Samaan aikaan toisaalla...

360 Palvelukartat valloittavat pikkuhiljaa maakuntaa ja Arto ja Jani ovat löytäneet itsensä kuvaamasta uusimman 360 Palvelukartan kotikonnuilta.

Ota tämä meidät seurantaan somessa ja pysy kartalla, minne uusin 360 Palvelukarttamme on syntymässä