03.07.2023

Mitä 360 Palvelukartat ovat?

360 Palvelukartta on alueesi virtuaalinen käyntikortti eli interaktiivinen ja visuaalinen tapa tutustua ja esitellä seudun paikallisia yrityksiä, tapahtumia ja maisemia.

360 Palvelukartassa pääset tutustumaan alueeseen toisiinsa liitettyjen ilmakuvien avulla. Kuviin on lisätty punaisia palloja yrityksille ja oransseja palloja nähtävyyksille. Lisäksi osassa kartoista on sinisiä palloja, joista löytyy lähempää otettu ilmakuva yrityksestä tai nähtävyydestä. Punaisista ja oransseista palloista avautuu kyseisen toimijan infokortti, josta löytyy perustietoja. Sivuvalikon avulla pystyt selaamaan toimijoita toimialoittain, ja avattua toimijan infokortin.

360 Palvelukartta toimii paitsi tietokoneella, myös mobiilisti joten se kulkee mukana. 360 Palvelukartta toimii myös VR-laseilla, jolloin sitä voidaan hyödyntää niin infopisteillä tai vaikka messuilla esitellessä seutua.

Tuo omaa yritystäsi esille, tutki seudun tarjontaa tai luo muistettava allekirjoitus sähköpostiin hyödyntämällä 360 Palvelukarttaa.

Mikä 360 Palvelukartta siis on? Se on meidän kaikkien yhteiseksi hyväksi tehty, helppokäyttöinen virtuaalinen käyntikortti upeasta kaupungista tai kunnastamme.

https://360palvelukartta.fi/